:)

-"If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealth with"


Vad är meningen med livet?

Hej...
Har suttit och funderat över en sak.. vad är meningen med livet igentligen?
Jag vaknar tidigt på morgonen, går till skolan, hem igen, pluggar, äter, har pytte lite fritid, sover, går till skolan OSV... asså i princip så har man (jag) inget liv....

Godnatt!
XOXO/Sandie♥

Hejsan<33

Hej bloggen!

Det var längesen, eller inte såå länge sen men ändå:P

Idag så har jag tagit lugnt p.g.a av min jäääävla värrk!!!

Jaja, nu så ska jag typ snart sova:)

Ha det så bra/XOXO/Sandie♥


Min lilla leo<3

Min lilla leo<3





Visst e han gullig?<33

XOXO/Sandie♥


Avatar<3

Hej bloggen!!

Idag så kollade jag på avatar med mammisen och lillebrorsan:)

GUUD vilken vacker och super B film!!, jag kunde inte sluta lipa, så sorglig, det märks att skaparen till Titanic har gjort Avatar!!

Jaja, ni får ha det så bra allihopa!!

XOXO/Sandie♥


ANNA VANN!!

ANNA BERGENDAHL ÄR ÅRETS  MELODIFESTIVAL VINNARE 2010 JAG SA JU DEEEEETTT!!!!!



ANNA IN MY HEART<3

XOXO/Sandie♥


Alice i underlandet med dom bääästa<3

Hejhej bloggen!, förlåt för dålig uppdatering men jsag har inte haft tid:( iaf...
Idag såg jag på alice i underlandet 3D på bio med bästa Ines och Frida :D kuul var det, typ den bästa film jag sett på läänge!!

 

Haha på hemvägen så var det skitkul, vi målade mustash och sånt med ines mascaraxD hahah inte kul! vi blev utstirrade men ajaxD

XOXO/Sandie<3


Sandie Dissar!

                        

Idag vill jag verkligen dissa respektlösa människor som inte har något liv och kränker andras!! IDag så blev jag oerhört förbannad när jag såg en mullig söt tjej på bdb i fokus och hon fick jätte många kränkande och rasistiska (hon kom inte från sverige) kommentarer från respektlösa små fjortispojkar som sitter framför bdb och kollar på tjejers rövar och bröst i focus!! asså herreguud?! hur kan man bara kränka ner en liten flikka på det sättet?! jag skrev dock en kommentar om detta på hennes bild några  höll med mig och några blev skitförbannade och började jobba sig!! aja diss på er respektlösa människor!

nu ställer jag en fråga till er bloggläsare!

ÄR DET OK ATT KRÄNKA NER ANDRA MÄNNISKOR P.G.A DERAS UTSEENDE?!


Melodifestival-snack!

Hej bloggen idag har jag ju vart på mitt extremt tråkiga prao = en videobutik, dock bara en dag kvar "jihoo" saknar verkligen my friends in the school<3 har ju inte sett dm på 2 VECKOR!!!!! första veckan var jag ju sjuk och sen prao en vecka!

jaja nog med mig nu ska vi snacka om melodifestivalen:D

När ni kommer in på min blogg så spelas min favvo låt som gick vidare förra lördagen i malmöarena direkt till globen hon hade fått flest röster också!!

ANNA BERGENDAHL!!!!
- This is my life!
GUUUD VAD DEN ÄR BRA ASSÅ!!

så jag ber er alla RÖSTA PÅ ANNA I FINALEN!!!!!!!! NI FATTAR INTE HUR STOR CHANS HON KAN HA I ESC!!

(men man kan ju inte be om så mycket?, alla småtjejer som inte vet vad musik kommer rösta på tönten eric saade-.- han är upptagen girls!!?? han har sin Molly sandén, men dock måste jag hålla med om att han är väldigt söt :) )

Bifogar en bild på anna:)


HON E BÄÄST :D

förresten, VILKEN ÄR ERAN FAVVO I FINALEN^^?

Kyssar!
XOXO/Sandie♥

Sry för dålig uppdatering:(

Förlåt för dålig uppdatering, har varit såå stressad med att ta igen skolarbete var ju sjuk hela förra veckan och denna veckan är det prao... JIPPIII det är verkligen kul att sitta i en videobutik och typ göra ingenting förutom att städa, käka godis och typ låna film( det får jag göra gratis, så HAHA på er) haha jag och min dåliga humor varning där men aja nu ska jag ut och handla lite sedan ska jag ut och ta en promenad med sabina darling:)

Vi ses/XOXO/Sandie♥

RSS 2.0